Financiële administratie

De financiële administratie is, naast uw kennis en kunde,  het fundament onder uw bedrijf of organisatie.

Of het nu een volledig papieren administratie betreft die nog handmatig moet worden verwerkt of een volledig digitale administratie, alles staat of valt met organiseren en de (zelf) dicipline van het actueel
bijhouden.

In de praktijk blijkt de financiële administratie vaak nog een ondergeschoven kindje, wat regelmatig leid tot problemen met vervelende tot zeer ernstige gevolgen.

Dit terwijl het helemaal niet nodig is. Zeker in deze tijd van vergaande automatisering en digitalisering hoeft het bijhouden van een financiële administratie niet veel tijd en geld meer te kosten.

Uiteraard zijn u en uw medewerkers gericht op het realiseren van omzet, maar is het ook belangrijk om kostenbewust te zijn.

Beide hebben belangrijke invloed op het financiële resultaat van uw bedrijf of organisatie. Kort gezegd, wat blijft er op het einde van het jaar onder de streep over. De zorg voor het voeren van de financiële administratie nemen wij u graag efficiënt en effectief uit handen, zodat u zich op de bedrijfsvoering en uw klanten kunt focussen.

Naast het actueel bijhouden van uw administratie, ook om te kunnen voldoen aan de eisen van Belastingdienst en andere (overheids) instanties, zijn wij u ook graag van dienst met tussentijdse controle van uw administratie en rapportage.

Op deze manier kunt u regelmatig financieel overzicht en inzicht houden om uw bedrijf of organisatie tijdig te kunnen (bij)sturen.

Er is niets vervelender, dan pas een jaar later er achter te komen dat het anders uitpakte dan gewenst of verwacht.

Tenslotte is het voor ons op basis van een actuele financiële informatie ook beter mogelijk om u te kunnen attenderen op fiscale- of financiële mogelijkheden.
Graag gaan wij met u in gesprek over de wijze die het beste past bij uw manier van werken en daarnaast efficient is en leidt tot continue actuele informatie.