Wat zeggen anderen

@ Roman Adviseurs past precies bij ons. We zijn ambitieus en snel groeiend en hebben al zoveel om rekening mee te houden, dat het heel fijn is om een financieel adviseur te hebben die begrijpt waar we mee bezig zijn, en zorgt dat we ons om 1 ding in elk geval geen zorgen hoeven te maken: onze financiële administratie!

Marco Frijlink / oprichter en directeur van Budeco

@ De heer Roman is een voortreffelijk accountant die een starter zoals ik voortreffelijk geholpen heeft met zijn professionele bijdrage.
Hij kan zich goed inleven en is daarnaast een prettige integere persoonlijkheid.

Ineke Lommerse, INC Media

@ Vanaf de ontwikkeling en de start van Zomer-Perspectief is Igge Roman een steun en toeverlaat. Igge Roman is naast deskundig en professioneel accountant en adviseur, een ondernemer pur sang! Hij, als geen ander, begrijpt een startende ondernemer en kan deze vanuit zijn deskundigheid coachen. Hij heeft oog voor jouw persoonlijke als zakelijke wensen, helpt focussen in de wereld van financiële zaken en belastingen, wat heel fijn is en is een open en plezierig persoon.
Igge Roman denkt mee en staat voor:
Innovatieve ideeën
Gemeend en deskundig advies
Gemoedelijke en fijne gesprekken
Expert en prettig mens

Ellen Zomer: Eigenaar, Zomer-Perspectief

@ Wij hebben onze ervaringen met Roman Accountants als zeer professioneel ervaren. Snel en accuraat. Uitstekende dienstverlening.

Rob Switzer

@ Igge loopt net een stapje harder voor zijn klanten. Je kunt altijd van hem op aan en hij weet lastige financiële materie op een eenvoudige manier uit te leggen. Kortom: een adviseur waarop je kunt bouwen!

Krista Nieuwenhuizen

@ Ik heb Igge Roman leren kennen als een persoon die zeer gedreven en accuraat is. Hij weet veel over zijn vakgebied en de klant is echt koning bij hem. Hij is betrokken bij zijn klanten en business partners en denkt mee hoe hij hen zo optimaal mogelijk kan helpen. Ik kan Igge Roman van harte aanbevelen.

Natasja van der Laan, Eigenaar Gabriël Financiële Bescherming

@ Wij hebben Igge leren kennen als een gedegen accountant en een warm mens. Hij heeft ons gedurende een periode van meer dan 5 jaar met raad en daad terzijde gestaan bij de opbouw van ons bedrijf. Nu ons bedrijf internationaal steeds actiever is en Igge voor het runnen van een eigen, kleinschaliger, accountantskantoor heeft gekozen, zijn onze zakelijk wegen gescheiden. Wij houden echter goede herinneringen aan de samenwerking met hem en zijn hem voor zijn bijdrage aan de opbouw van AEGIR erkentelijk.

@Igge is een verademing voor een administratieve nitwit. Hij luistert, hij helpt, hij legt uit. Waarop hij vervolgens het eigenlijke werk volledig, accuraat en in belang van zijn klant doet.
Ik beveel Igge van harte aan!

Simone Molenaar, Eigenaar Opleidingsdiensten

Ruud Muis

@ De heer Roman was sinds oktober 1999 accountant en persoonlijk adviseur van eXplio NV. Professioneel gezien heeft hij een degelijke, deskundige en
proactieve opstelling en een enorme professionele kennis. Hij denkt niet alleen inhoudelijk en operationeel mee, maar kijkt ook strategisch mee wat
de juiste koers van het bedrijf moet zijn in het licht van de gewenste doelstellingen. Op veel verschillende terreinen heeft hij ons bedrijf,
dochtermaatschappij van een Belgische NV, de afgelopen jaren geadviseerd. Ook door zijn grote financiële en fiscale netwerk, kwamen er altijd
uitstekende oplossingen bij ingewikkelde fiscale problemen.

Dirk-Willem Sneep

@ Vanaf de oprichting van onze vestiging in 1999 t/m mijn vertrek bij uitgeverij Dewildecbt in 2005, hebben wij Igge Roman als accountant en belastingadviseur gehad. Een degelijke accountant met ondernemersbloed en als mens erg toegankelijk. Niets was hem teveel om ons bedrijf bij de start en verdere uitbouw te helpen met de financiële en fiscale administratie. Behalve de degelijkheid en deskundigheid, is dhr. Roman iemand die oog heeft voor alle aspecten die bij een organisatie in ontwikkeling komen kijken. Human Resources ziet hij als een belangrijke bron in een onderneming om goed mee om te gaan. Behalve een birds eye voor cijfers, heeft hij dat ook voor de mensen die de taken in een organisatie moeten vervullen. Kundig en een zeer prettig mens in de omgang

Rob Bisseling

Igge is een prima accountant, integer en met diepgaande kennis. Daarnaast is hij wat mij betreft ook een expert op ICT. gebied in relatie tot de financiële administratie en adviseert hij ondernemingen gevraagd en ongevraagd tevens op dat gebied, hetgeen allerlei praktische voordelen met zich brengt in de organisatie. Kortom, Igge is een prima partner in business, accountant en adviseur.

Cees Kuijlaars Rmia

@ Igge heb ik leren kennen als een zeer betrouwbare accountant die de eigenschappen flexibiliteit, kwaliteit en accuraatheid weet te combineren.

Hij is scherp en opereert proactief. Aanrader!

Kasper De Graaf, Senior consultant / trainer BI and DW at Occurro