Veiligheid

Bij het regelen van financiële diensten is het begrip vertrouwen heel belangrijk. U vertrouwt erop dat uw financiële diensten op een correcte, snelle, zeer veilige en persoonlijke wijze worden afgehandeld. Daarom staat veiligheid altijd voorop bij ons.

Voorzorgsmaatregelen

Roman Accountants & Adviseurs B.V. zorgt ervoor dat de online diensten, optimaal en met de meest geavanceerde technieken zijn beschermd. 
Een voorbeeld hiervan is dat wij de communicatie die vanuit onze organisatie  met de buitenwereld plaatsvindt via internet, waar mogelijk beveiligen door middel van een https-verbinding, waarbij gebruik wordt gemaakt van encryptie sleutels die wij zelfstandig uitgeven en beheren.

Helaas kunnen wij niet op alle veiligheidsschakels in de communicatieketen invloed uitoefenen. U, als gebruiker van het internet, bent ook een schakel in dit geheel. Daarom kunt u ook zelf een aantal voorzorgsmaatregelen treffen om te voorkomen dat er een zwakke schakel ontstaat in de beveiliging. 
Het is uw verantwoordelijkheid dat u bij het inloggen op onze online diensten verhindert dat de browser, die u gebruikt, uw username én uw password opslaat.

Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met ons.