Fiscale advisering

Of u nu startende ondernemer bent of al jaren bezig, IB-ondernemer of DGA, uw fiscale zaken moeten goed geregeld zijn. Naast de keuze voor uw rechtsvorm, fiscaal vriendelijk belonen kunnen wij u ook adviseren over het optimaal op elkaar afstemmen van de zakelijke- en privé fiscale positie.

Veel van wat u als ondernemer doet of nalaat, heeft fiscale gevolgen. Door onze generalistische kennis en jarenlange ervaring beantwoorden wij met plezier al uw vragen op fiscaal gebied.
Doordat regelgeving veelal niet eenvoudiger is geworden en ook meer grensoverschrijdend, kan het zijn dat wij voor een goed antwoord op uw vraag gebruik moeten maken van een fiscaal specialist. 

Door onze aansluiting bij Fiscount Adviesgroep, kunnen wij in overleg met u specialisten inschakkelen op het gebied van: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, pensioenen, arbeids- en ondernemingsrecht, sociale zekerheid en loonheffing

Daarnaast kunnen wij vaak ook binnen osn netwerk doorverwijzen naar andere specialisten, waarmee wij in het verleden goede ervaringen hebben opgedaaan.

Samen met u streven we naar een gezond financieel evenwicht tussen uw zakelijke en uw privésituatie op fiscaal terrein.