Online diensten

 

online diensten

 

Online dienstverlening is in onze huidige tijd niet meer weg te denken, en zal steeds meer een vlucht nemen. Ook Roman Accountants & Adviseurs B.V. ondersteunt haar cliënten graag met een online boekhoudhouden (webbased).

Met internet boekhouden heeft u als cliënt overal en altijd toegang tot uw eigen administratie. Wij kunnen, als uw accountant-adviseur, continue met u aan uw administratie werken.

 

 

Met de onderstaande leverancier hebben wij een zogenaamde accountancy-regeling getroffen. Dit houd in dat wij voor een gering bedrag per maand uw administratie online kunnen bijhouden. Er zijn verschillende mogelijkheden.
Als u bijvoorbeeld ook zelf  vanuit dit pakket wilt factureren of inzage wilt hebben dient u veelal zelf een contract af te sluiten met deze leverancier en ons aan te maken als uw accountant.

Als u dit wilt kunnen wij hierover nader informeren om te kijken wat in uw situatie gewenst is of het meest efficiënt.

Wij kunnen u ondersteunen bij de inrichting van uw administratie, leggen van koppelingen met uw telebankieren pakket en tussentijdse beoordeling. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij het op efficiente en effectieve wijze actueel houden van uw administratie.

Tenslotte adviseren wij u graag in het gebruik van de informatie in uw administratie, die op deze wijze voor u beschikbaar komt. Daarmee kunt u uw zaken nog beter sturen en doelen bereiken.

Ter informatie treft u hieronder de verwijzing aan naar de website van Exact Online, klik hier: https://start.exactonline.nl/

Mocht u interesse hebben in deze vorm van dienstverlening, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden in uw situatie.


Instructievideo’s Exact Online:

  1. Instructie Exact Online